Izdvajamo

FOTO: Naočigled muža seksala se s kumom u TV studiju (+18)Pred mnogobrojnom publikom u studiju televizije “Happy”, iako udata, žena je sa svojim vjenčanim kumom “obavila posao” bez blama!

Kroz emisije “Luda kuća” defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju… ali ono što je snimljeno i emitovaće se sutra u 23 sata je u najmanju ruku – šok!

- Istina je. U emisiji pod nazivom „Nema seksa bez kuma“ dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i vjenčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je – potvrido je voditelj Dejan Stanković.

Da bi bili uvjerljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i – imali seks! Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili.

Pošto je vidio seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla: – Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer vjerujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Novi Talas.