Izdvajamo

U Barsi čine sve da zadrže GvardioluPrvi čovjek Barselone, Sandro Rosel, ponudio je treneru Pepu Gvardioli prazan papir te mu rekao da napiše uslove koje želi a Uprava katalonskog kluba će ih prihvatiti.

Podsjećamo, ovog ljeta Gvardioli ističe ugovor i, kako sada stvari stoje, najtrofejniji trener u istoriji Barselone naredne sezone neće voditi trenutno najbolji klub na svijetu.

Na sinćnjem sastanku, koji je trajao četiri sata, sastali su se Rosel, Gvardiola i sportski direktor Zubizareta da razgovaraju o ostanku Pepa na kormilu španskog, evropskog i svjetskog klupskog šampiona.

Međutim, sastanak je završio bez konkretnog dogovora, a prema pisanju “El Mundo Deportiva”, predsjednik je treneru ponudio prazan papir na kojem treba napisati uslove koje želi i koje će, bez problema, dobiti.

Inače, mnogi veliki evropski klubovi željeno iščekuju odluku Gvardiole u kojoj će saopšiti da li ostaje ili odlazi. Reprezenatcija Engleske je samo jedna od opcija za katalonskog trenera. U redu su i Milan, Inter, Liverpul pa čak i Mančester Siti.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Novi Talas.