Izdvajamo

Bezobrazno skupi pokloni koje poznati daruju jedni drugimaNekima nije važno koliko poklon košta, jer je on odraz nečije pažnje i naklonosti. Ipak, slavne ličnosti voljenim ljudima ne daruju ruže, čokolade ili knjige sa posvetom, već dijamantski nakit, skupocjene kade, kamionete…

Dženifer Lopez je svog 17 godina mlađeg dečka, Kaspera Smarta za 25. rođendan “počastila” bijelim “Dodž rem” kamionetom. Pogledajte još skuplje poklone koje slavne ličnosti poklanjaju i koje zvijezde su najvelikodušnije.

Džastin Biber

U septembru prošle godine Džastin je za svoju djevojku Selenu Gomez iznajmio “Staples” centar u kom su imali romantičnu večeru i odgledali “Titanic”, sami u sali koja prima 20.000 ljudi. Ovaj “sudar” koštao ga je 475.000 dolara.

Majk Tajson

Bokser Majk Tajson je svojoj prvoj ženi, Robin Givens jednom prilikom poklonio luksuznu kadu, koja je koštala čak 2 miliona dolara.

Dženifer Lopez

Prije nekoliko dana Džej Lo je Kaspera Smarta obradovala kamionetom, ali to nije prvi put da pjevačica svom dečku kupi automobil. Prije toga, Dženifer je kupila Benu Afleku “Bentli” vredan 300.000 dolara.

Keli Roland

Pjevačica Keli Roland koja je bila sa Bijonse u grupi “Destiny’s Child” kupila je Bijonsinoj ćerki Blu Ajvi kadicu za bebe optočenu Svarovski kristalima, koja košta 5.200 dolara.

Keti Peri

Pjevačica Keti Peri poklonila je Raselu Brendu od kog se trenutno razvodi, put u svemir koji košta 200.000 dolara. Možda je to bio njen način da mu na vrijeme kaže “izgubi se”.

Dejvid Bekam

Slavni engleski fudbaler Dejvid Bekam obradovao je Viktoriju za njen 34. rođendan vinogradom u Napi.

Andželina Žoli

Spisak stvari koje je holivudska glumica poklonila svom suprugu je beskonačan. Među posljednjim poklonima su motor od 100.000 dolara, drvo masline od 18.500 dolara, i vodopad u kući.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Novi Talas.